O podjetju

ELEKTRO ZAVODNIK – Z DOLGOLETNO TRADICIJO

Elektro zavodnik ima že več kot 25 let izkušenj na področju elektroinštalacij. Zaradi želje po rasti, se je porodila ideja o razširitvi dejavnosti, tako se zadnjih 10 let aktivno ukvarjamo tudi z dobavo in montažo vseh vrst klimatskih naprav.

KAKOVOST IN ODZIVNOST

Pri delu poleg standardov in tehničnih regulacij težimo k učinkovitim rešitvam, ki pripeljejo do zadovoljstva strank. Tako  se vsaki stranki posvetimo sto odstotno ter poskušamo ustreči še tako zahtevnim željam. 

Poleg kakovosti storitve se zavzemamo tudi za hitro dobavo ter montažo klimatskih naprav. Tako vam zagotavljamo dobavo klimatskih naprav  v  3 delovnih dneh, samo montažo klime pa v roku 1 tedna, med glavno sezono pa se rok za montažo lahko podaljša do 14 dni. 

PRAVA IZBIRA

Smo pooblaščeno podjetje za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk pri Agenciji Republike Slovenije za okolje z ustreznim potrdilom o vpisu v evidenco, kar je izjemnega pomena v kolikor želite uveljavljati pravico do nepovratnih sredstev EKO SKLADA.

Nudimo vam brezplačno  svetovanje pri izbiri prave  klimatske naprave, v kolikor imate pomisleke glede montaže same naprave  pa opravimo  tudi brezplačen ogled pred montažo na vašem domu.

 

PODPIRAMO RAZVOJ MLADIH

Perspektivnim učencem iz naše okolice omogočamo opravljanje praktičnega pouka v našem podjetju. Naše znanje z veseljem predajamo mlajšim generacijam, saj se zavedamo, da je nabiranje izkušenj izrednega pomena na poslovni poti.

Z nami redno sodeluje tudi več študentov, ki jih počasi vodimo skozi raznolikost našega dela. Odlično priložnost za neprecenljive izkušnje so resno vzeli in ob končanju študija si lahko obetajo tudi redno zaposlitev v našem kolektivu.