O podjetju

ELEKTRO ZAVODNIK - VEČ REŠITEV NA ENEM MESTU - PAMETNA IZBIRA

Elektro zavodnik je podjetje z že več kot 25 leti izkušenj na področju elektroinštalacij, zadnjih 10 let pa se podjetje aktivno ukvarja tudi z dobavo, montažo in servisom vseh vrst klimatskih naprav.

Prednost podjetja Elektro Zavodnik je predvsem v tem, da strankam zaradi široke palete storitev, ki jih opravljamo, lahko ponudimo celovito rešitev na enem mestu. Svoje delo opravljamo profesionalno, odgovorno in natančno, s preizkušenimi in kakovostnimi materiali ter v okviru dogovorjenih rokov.

KAKOVOST IN ODZIVNOST

Pri delu poleg standardov in tehničnih regulacij težimo k učinkovitim rešitvam, ki pripeljejo do zadovoljstva strank. Tako se vsaki stranki popolnoma posvetimo ter poskušamo ustreči še tako zahtevnim željam. 

Poleg kakovosti storitev se zavzemamo tudi za hitro dobavo ter montažo klimatskih naprav. Dobavo  klimatskih naprav vam lahko zagotovimo v 3 delovnih dneh, montažo klimatske naprave pa v roku do 1 tedna, v času glavne sezone pa v roku do 2 tednov. 

PAMETNA IZBIRA

Smo pooblaščeno podjetje za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk pri Agenciji Republike Slovenije za okolje z ustreznim potrdilom o vpisu v evidenco, kar je izjemnega pomena v kolikor želite uveljavljati pravico do nepovratnih sredstev EKO SKLADA.

Nudimo vam brezplačno svetovanje pri izbiri prave klimatske naprave, v kolikor imate pomisleke glede montaže same naprave  pa opravimo tudi brezplačen ogled pred montažo na vašem domu.

KONSTANTNA RAST IN RAZVOJ

Verjamemo, da je za uspešno delovanje podjetja potrebna konstantna rast, razvoj ter vlaganje v izobraževanje in usposobljanje vseh zaposlenih. Podjetje Elektro Zavodnik je tako ves čas seznanjeno z najnovejšimi trendi na področju industrije in vam nudi najsodobnejše rešitve po konkurenčnih cenah.