Klima napravo se lahko uporablja za hlajenje, ogrevanje in razvlaževanje prostorov

Najbolj v uporabi so klimatski sistemi sestavljeni iz dveh ločenih enot oziroma delov. En del je nameščen v prostoru, imenujemo jo notranja enota, drugi del pa imenujemo zunanja enota, ker je nameščen na zunanji strani objekta. Notranje enote so lahko stenske, stropne, talne, kasetne, vgradne in kanalske.

PRAVILNA IZBIRA KLIME

  • Klimatske naprave, ki jih najdete na naši spletni strani, so kakovostne in kot pooblaščeni monterji 100% verjamemo v kakovost naših produktov.
  • Nudimo vam klimatske naprave, ki so cenovno bolj dostopne ter prav tako klimatske naprave višjega cenovnega ranga. Višja cena pa sicer običajno ponuja večjo moč, boljše izkoristke, več dodatnih funkcij in lepšo obliko.
  • Vse klimatske naprave v naši spletni trgovini so inverterskega sistema, kar pomeni, da imajo opcijo tako hlajenja kot ogrevanja.

 

Kako izbrati primerno moč klimatske naprave?

V naši spletni trgovini boste našli klimatske naprave od moči 2,0kW tja do 5,0kW. 

2,0kW: primerne za hlajenje in ogrevanje manjših prostorov do cca 20m2

2,5kW: primerne za hlajenje in ogrevanje manjših prostorov do cca 25m2

3,5kW: primerne za hlajenje in ogrevanje srednje velikih prostorov do cca 35m2

4,2kW: primerne za hlajenje in ogrevanje večjih prostorov do cca 45m2

5,0kW: primerne za hlajenje in ogrevanje večjih prostorov do cca 50m2

 

V kolikor se zanimate za močnejšo klimatsko napravo, nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri klimatske naprave.

 

MONTAŽA KLIMATSKE NAPRAVE 

Priporočamo, da se ob nakupu klimatske naprave, odločite tudi za montažo in le to prepustite strokovnjakom. V primeru kakšrnih koli težav na klimi in predvsem pri uveljavljanju garancije, je izrednega pomena, da je klimatska naprava zmontirana tako kot treba ter, da montažo klimatske naprave izvede pooblaščen monter.

Pred samo montažo izvedemo tudi ogled na terenu v kolikor je to seveda potrebno in smiselno, predvsem je to zaželeno pri močnejših klimatskih napravah, pri neosnovnih mintažah, kot npr. montaža na strehi, montaža v višjih nadstropji, v primeru daljše povezave med notranjo in zunanjo enote ipd.

 

Daikin, Mitshubishi, Fujitsu, Toshiba, LG,...
Preglejte ponudbo kakovostnih klimatskih naprav priznanih proizvajalcev!